Cichlidenkwekers

Voor de Aquarium liefhebbers en hobbykwekers van Cichliden.

Rockzolid

rockzolid-sponsorRockZolid aquarium achterwanden, steen modules, en kunststof stenen zijn een verrijking voor Uw aquarium.
Ze geven niet alleen een zeer natuurlijkgetrouw beeld, maar zijn ook nog een zeer marktconform geprijsd.

RockZolid Professionele Aquarium Achterwanden werden in 2011 in Nederland geïntroduceerd.

De basis is polyester, door de special toplaag, welke met de hand is gekleurd, is er een keihard product ontstaan, welke door geen enkele aquarium bewoner kan worden beschadigd.
Het materiaal is zwaarder dan water, behoeft dus in veel gevallen niet te worden verlijmd, maar kan eenvoudig los worden geplaatst.
Omdat de RockZolid producten tevens voor terraria en paludaria worden gebruikt en handgekleurd zijn met gifvrije kleurstoffen, bevelen wij aan de producten voor aquariumgebruik te behandelen met epoxyhars, zodat kleurbehoud is gewaarborgd.
Vermeldenswaardig is, dat epoxy hars niet glimt onder water.

rockzolid-aquarium-achterwand


Meer voorbeelden van aquariums met rockzolid achterwanden en modules.

Tevens raden wij aan de zaagkanten, indien de achterwand op maat gemaakt moet worden te behandelen met epoxy hars.
Er zijn zo’n 10-15 verschillende type achterwanden, tientallen verschillende stenen, wortels, boomstronken en steen modules, zodat een aquarium onbeperkt kan worden ingericht voor het biotoop dat u voor ogen heeft, b.v. Malawi, Tanganyika, Amazone, etc.


De mogelijkheden zijn bijna onbegrensd (binnenkort ook achterwanden voor zee aquaria, welke gecombineerd kunnen worden met kunststof levend steen).

Website: www.rockzolid.nl / www.rockzolid.be

rz-banner

 
Reacties

Nog geen reacties beschikbaar.

Plaats een reactie