Cichliden kwekers

American aquarium fishes

American aquarium fishes

Voor veel aquarianen, is informatie over hun hobby beperkt tot goudvissen en exotische tropische vissen algemeen verkrijgbaar in de plaatselijke dierenwinkels.
Bestaande gidsen negeren inheemse Amerikaanse soorten simpelweg omdat weinig mensen hebben verzameld, bewaard, en met succes uitgedragen hen, en betrouwbare informatie is moeilijk te vinden.

In de Amerikaanse aquariumvissen, hebben Robert J. Goldstein en andere ernstige aquarianen, de toepassing van hun gespecialiseerde deskundigheid op het gebied Noord-Amerikaanse vissen, stelde een uitgebreide gids voor honderden inheemse vissen die geschikt zijn voor het huis aquarium.

Deze eerste-van-zijn-soort handleiding geeft stap-voor-stap instructies over waar te vinden, hoe te identificeren, hoe vangen, en hoe te houden en zelfs broeden ontelbare achtertuin vissen.
Goldstein bespreekt beschermde soorten en biedt een leidraad over de regels voor het verzamelen van in elke staat.
Hij geeft ook gedetailleerde instructies over hoe het vervoer en het schip inheemse vissen in het hele land en over de hele wereld.

Een hoofdstuk over aquarium planten door Richard Edwards, vergezeld door 24 lijntekeningen, biedt informatie over het verzamelen en de verspreiding van de meest flexibele en mooie waterplanten waarschijnlijk zal worden geconfronteerd door vissen verzamelaars overal.
Het werk wordt versterkt door meer dan 350 spectaculaire foto’s van Goldstein, William F. Roston, Richard Bryant, Fred C. Rohde, en Garold Sneegas, met levendige onderwaterbeelden van geslachtsrijpe dieren in volle broedkleuren.
Goldsteinhas bood een uniek instrument voor de Amerikaanse natuurkenners en een nieuwe dimensie toe aan de internationale hobby van het kweken aquariumvissen.

Auteur: Richard Edwards , Robert J. Goldstein
Taal: Engels
ISBN10: 0890968802
ISBN13: 9780890968802
Link: Amazon.com

Reacties
van bezoekers

Er zijn nog geen reacties.

Reactie plaatsen:

Control

Aquarium en Cichliden artikelen

Bent u op zoek naar informatie betreffende het aquarium, filtersystemen en filtersubstraat, extra randapparatuur, gegevens over het houden van tropische vissen zoals bijvoorbeeld cichliden, of wilt u een biotoop realiseren?

Dan bent u bij Cichlidenkwekers.nl aan het juiste adres!