Cichliden kwekers

Back to Nature gids voor Malawi Cichliden 2de oplage

Back to Nature gids voor Malawi Cichliden 2de oplage

Malawi cichliden zijn de populairste aquarium vissen, en dit zal waarschijnlijk altijd zo blijven.
Hun briljante kleuren, het gemak van onderhoud, en interessante gedrag zijn de drie belangrijkste redenen voor hun populariteit.
Een selectie van deze vissen is alles wat je nodig hebt om een interessante en decoratieve aquarium in uw huis te creëren.
Om van uw Malawi cichliden aquarium te kunnen genieten, is het echter essentieel om met hun specifieke onderhoud rekening te houden.
Deze nieuwe gids geeft deskundig advies over alle elementen van goed onderhoud, zoals de keuze van aquarium (met vermelding van de minimale omvang en de capaciteit die nodig is voor elke besproken soorten), het creëren van de juiste watercondities, passend inrichting, voeding, kweek, gemeenschappelijke ziekten, enz.
Een gedetailleerde uitvouwbare kaart en 600 foto’s maken deze gids onmisbaar voor iedereen die geïnteresseerd is in deze prachtige vissen.

Auteur: Ad Konings
Taal: Nerderlands
ISBN: 9080600098
Link: Cichlid Press

Reacties
van bezoekers

Er zijn nog geen reacties.

Reactie plaatsen:

Control

Aquarium en Cichliden artikelen

Bent u op zoek naar informatie betreffende het aquarium, filtersystemen en filtersubstraat, extra randapparatuur, gegevens over het houden van tropische vissen zoals bijvoorbeeld cichliden, of wilt u een biotoop realiseren?

Dan bent u bij Cichlidenkwekers.nl aan het juiste adres!